دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید

دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید،دانلود سریال،دانلود فیلم با لینک مستقیم،دانلود رایگان فیلم و سریال،دانلود فیلم،دانلود فیلم سریال

دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید

دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید،دانلود سریال،دانلود فیلم با لینک مستقیم،دانلود رایگان فیلم و سریال،دانلود فیلم،دانلود فیلم سریال

گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی

گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی

قیمت:70000ریال

موضوع :

گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فهرست مطالب :

فصل 1 آشنایی کلی با مکان کارآموزی 1

تاریخچه2

خط مشی کیفیت 3

سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل 4

کنترل فرآیند 5

فصل 2 تاریخچه گندم 6

1-2 تاریخچه گندم 7

2-2 گیاه شناسی گندم 8

3-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 9

4-2 طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی 10

1-4-2 گندم قرمز بهاره 10

2-4-2 گندم دیوروم و دیوروم قرمز 10

3-4-2 گندم سخت قرمز زمستانه 10

4-4-2 گندم نرم قرمز زمستانه 10

5-4-2 گندم سفید ( سخت و نرم) 10

6-4-2 گندم مخلوط 10

5-2 عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم 11

1-5-2 وزن حجمی یا وزن واحد حجم 11

2-5-2 وزن دانه 11

3-5-2 اندازه و شکل دانه 11

4-5-2 سختی دانه 11

5-5-2 زجاجیت 11

6-5-2 رنگ 12

7-5-2 دانه های سیب دیده 12

8-5-2 ناخالصی ها 13

6-2 بیماری های گندم 14

1-6-2 زنگ گندم 14

2-6-2 فوزاریوم گندم 14

3-6-2 سیاهک 14

4-6-2 ناخنک 14

5-6-2 نماتد گندم 14

7-2 عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم 15

1-7-2 رطوبت 15

2-7-2 مقدار پروتئین 15

3-7-2 کیفیت پروتئین 16

4-7-2 اسیدیته چربی 16

8-2 جنبه های صنعتی ترکیبات گندم 17

1-8-2 کربوهیدرات ها 17

2-8-2 گلوتن 20

3-8-2 چربی ها 21

4-8-2 پنتوزان ها 22

5-8-2 سایر قندها 23

6-8-2 آنزیم های گندم 23

7-8-2 مواد معدنی گندم 24

8-8-2 ارزیابی حسی گندم 24

9-2 نگه داری گندم 28

1-9-2 سیلو های نگه داری گندم 28

10-2 نمونه برداری از گندم برای ارزیابی 30

1-10-2 آزمون نمونه ها 30

فصل 3 آسیاب کردن 32

مقدمه 33

1-3 مواد اولیه خام 33

2-3 مراحل تهیه 33

3-3 مراحل مختلف 34

4-3 شستشوی گندم 36

5-3تمیز کردن به روش خشک36

6-3 الک جدا کننده 37

7-3 جدا کردن بذر علف های هرز37

8-3 آسپیراتور38

9-3 پوست گیری 38

10-3 آهن گیر38

11-3 شن گیر 39

12-3 سیکلون ها 39

13-3 فرآیند آسیاب کردن گندم 40

14-3 مواد افزودنی به آرد40

15-3 مخاطرات و پیشگیری از آن‌ها41

16-3 مداوای بیماران خارش ناشی از حبوبات 44

فصل 4 تکنولوژی تولید ماکارونی 45

مقدمه 46

1-4 مواد اولیه ماکارونی 48

1-1-4 سمولینا48

2-1-4 آب 49

3-1-4 تخم مرغ 50

4-1-4 مواد افزودنی مجاز 51

5-1-4 نمک51

6-1-4 السیتئین هیدروکلراید 51

7-1-4 منو و دی گلیسرید 52

8-1-4 بتا کاروتن52

9-1-4 ویتامین C 52

10-1-4 ویتامین های گروه B 52

2-4 فرآیند تولید ماکارونی53

1-2-4 روش غیر پیوسته 53

2-2-4 مخلوط کردن اجزاء خمیر 53

3-2-4 ورز دادن خمیر 55

4-2-4 دستگاه رشته ساز 56

5-2-4 قالب های ماکارونی 57

تمیز کردن قالب ها و پرس ها 59

6-2-4 خشک کردن ماکارونی59

1-6-2-4 گرمخانه های ماکارونی 59

2-6-2-4 سیستم گرمایش 60

3-6-2-4 فن ها 60

4-6-2-4 سیستم مکش رطوبت 60

3-4 روش های خشک کردن ماکارونی 61

1-3-4 تئوری های خشک کردن ماکارونی 62

2-3-4 نواقص ناشی از روش های خشک کردن 63

4-4 برش و بسته بندی ماکارونی 65

5-4 ویژگی های ماکارونی65

6-4 ویژگی های پخت ماکارونی 65

7-4 کنترل کیفیت فرآورده نهایی 67

1-7-4 ترک خوردگی رشته های ماکارونی طی مرحله خشک کردن 67

2-7-4 کنترل PH 68

3-7-4 نشاسته در آب پخت 68

4-7-4 آزمون قوام رشته ها68

5-7-4 انحناپذیری یا مقاومت به خمش 69

6-7-4 وجود لک 69

7-7-4 رنگ 69

8-7-4 سایر آزمون ها70

9-7-4 ارزیابی حسی محصول نهایی 70

فصل 5 پروسه تولید 72

توزین غلات 73

تخلیه گندم 73

انتقال و حمل غله 73

معایب سیلوهای فلزی 74

سیلو و تجهیزات مورد استفاده در ذخیره سازی 74

سیلوهای فلزی 74

پروسه تولید آرد 75

عملیات بوجاری و تمیز کردن گندم 75

گندم های مصرفی و نا خالصی های آن ها 76

ناخالصی ها و اثرات نامطلوب آنها 76

بوجاری و تمیز کردن گندم از ناخالصی ها 77

دستگاههای بوجاری و اصول کار آ نها 79

عملکرد دستگاههای شن گیر 80

متد کار 81

عملکرد دستگاه پوست گیر 82

عملیات آسیاب گندم 82

الک کروپ 83

والس 83

فیلتراسیون 84

سیستم قسمت الکترونیک فیلتر 84

اختلاط آرد 84

خلاصه پروسه تولید آرد 85

پوستگیر"بوجاری" والس 85

مواد اولیه ماکارونی 87

سمولینا 87

ویژگی های گندم دیوروم 88

خط تولید 88

انبار آرد 89

اضافه کردن گلوتن 86

اکسترودر 89

قالب های ماکارونی و تمیز کردن آنها 92

گرمخانه 93

خشک کردن ماکارونی های فرمی 94

آزمون های کنترل کیفی 95

عوامل موثر در کیفیت 96

آزمون های کنترل کیفی مواد اولیه 96

الک کردن آرد 96

اندازه ذرات آرد 97

آزمون کمیت و کیفیت گلوتن 94

آزمون تعیین گلوتن مرطوب 97

آزمون تعیین مقدار گلوتن خشک 98

آزمون رطوبت 98

آزمون خاکستر و خاکستر غیر محلول در اسید 98

آزمون های کنترل کیفی فرآورده نهایی 98

آزمون پخت 99

فصل 6 آزمایش ها 100

آزمایش اول 101

آزمایش دوم 104

آزمایش سوم 106

آزمایش چهارم 107

آزمایش پنجم 109

آزمایش ششم 110

روش اسپکتروفتومتری آهن 114

فصل 7 شیمی در خدمت پخت و پز 125

عمل پختن و آزاد شدن دی‌اکسید کربن126

منوساکاریدها 127

الیگوساکاریدها128

پلی‌ساکاریدها128

نشاسته 129

گلیکوژن129

سلولز 129

منابع



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید


گزارش کارآموزی کارشناسی برق – الکترونیک


گزارش کارآموزی کارشناسی برق – الکترونیک

قیمت:75000ریال

موضوع :

گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترو ( کارخانه کیسه بافی خورجین گستر )

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فهرست مطالب

فصل اول :مقدمه

فصل دوم: معرفی سازمان

تاریخچه

موقعیت جغرافیایی

مأموریت

کارگاه

فرآیند تولید سفارشی یا کارگاهی

معرفی بخش‌های مختلف سازمان (بر مبنای ساختار)

تولیدات

تجهیزات و ماشین آلات

مواد اولیه مصرفی

مشتریان محصولات

علامت مشخصه

اصطلاحات فنی

فصل سوم :توصیف وضع موجود

فصل چهارم: سیستم مکش دستگاه الکسترودر

مشخصات کلی دستگاه اکسترودر

طریقه‌ی ذوب شدن مواد

تغذیه دستگاه

مشخصات مدار قدرت

عملکردها موتورهای مکش

منبع تغذیهDC مدار سیستم مکش

اتوماسیون

نحوه‌ی تنظیم چشمی‌های خازنی نرمال open

شیر برقی هوا جهت مکش

سیستم حفاظتی مدار

علامت اختصاری سیستم مکش

فصل پنجم: نمونه‌هایی از نقشه برق دستگاه مکش

فصل ششم: نتایج و پیشنهادات

معرفی سیستم پیشنهادی

بحث حفاظت صنعتی

بحث انبارداری

بازاریابی صنعتی و اهمیت آن در تولید

خلاصه نتایج و یافته‌ها

ضمائم (عکس ها)



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

گزارش کاراموزی طراحی فرایند تولید


گزارش کاراموزی طراحی فرایند تولید

قیمت:58000ریال

موضوع :

گزارش کاراموزی طراحی فرایند تولید ( شرکت میثاق ماشین قرن )

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

هدف تحقیق:

آشنایی با صنعت و ایمن سازی محیط کار و طراحی و ساخت قالبهای برش.

مانند تمامی مباحث طراحی ابزار اصول بر سر جای خود باقی است و این اصول باید توسط هر کارآموز جدی فرا گرفته شود هنگامیکه این اصول جزئی از روش تفکر عادی یک طراح شد آنگاه روش های میانبر و غیر معمول را نیز می توان به کار گرفت.

همچنین باید مورد خود طراحی قالب مراحلی که طراح قالب جهت سازماندهی قطعات مختلف از نظر شکل و اندازه به کار می برد و ترکیب و مونتاژ قطعات تا رسیدن به مجموعة‌ تعریف شده ای به نام قالب نیز مطالبی را دانست و نیز باید دانست که برای شروع طراحی قالب مراحل مشخصی را باید طی کرد.

  1. یک طراحی خوب
  2. کار با سرعت و بدون زحمت بسیار
  3. تصحیحهای کم
  4. ظاهر مرتب و منظم نقشه ها
  5. قطعات قوی تر و با استحکام در قالب.

نتیجه: همچنین اشیای هر چه بیشتر دانشجویان با صنعت که با گذراندن دوره ی کارآموزی می توانند علاوه بر علم تئوری به علم فنی و عملی نیز دست یابند ونیز با توجه به عنوان رشته ی تحصیلی خود بتواند پروسه ی صنعتی را بررسی کند. و راهکارهایی جهت بهتر سازی محیط کار و کار با دستگاههای صنعتی جهت ایمن سازی هر چه بیشتر محیط کار انجام داد.

با CNC شدن ماشین می توان یک ماشین را چند کاره نمود مثلاً از ماشین تراش معمولی کار درل و فرز را نتیجه گرفت و لذا به این دلیل و به دلیل سرعت زیاد تولید ماشین تعداد ماشین های کارخانه را برای یک ظرفیت تولیدی معین کاهش داد که در نتیجه هزینه تعمیر و نگهداری غالباً در مجموع کمتر می شود و هزینه برق و اپراتور و سایر اقلام جنبی کاهش می یابد. ضمناً چون قطعه در یک مرحله برای خیر عملیات تنظیم و مرجع یابی می شود دقت تولید بالاتر می رود.

چون ماشین CNCمی تواند سریعاً برای تولید جدید آماده شود نیازی نیست قطعات زیادی را در یک مرحله تولید نمود.



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

گزارش کاراموزی چمن کاری رشته مهندسی کشاورزی


گزارش کاراموزی چمن کاری رشته مهندسی کشاورزی

قیمت:30000ریال

موضوع :

گزارش کاراموزی چمن و چمن کاری (منطقه 19 شهرداری تهران)

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه :

منطقه 19 شهرداری تهران: در منتها الیه جنوبی شهر تهران واقع گردیده است و در جاورت ناطق 16،17،18،20می باشد. این منطقه از بافتی قدیمی برخوردار است و شامل محله های تعددی می باشد که مهمترین آنها عبارتند از: خانی آباد نو، شهرک شریعتی، عبدل آباد، نعمت آباد، صالح آباد لتخواه، شهرک احمدیه و شهرک بخارائی. از جمله اماکن شاخص منطقه نیز می توان به کوره های آجر پزی، میدان تره بار مرکزی شهر تهران و بهشت زهرا و مرقد مطهر امام راحل (ره) و مرکز خرید وفروش همگانی خودرو اشاره نمود.

فهرست مطالب :

مقدمه ای از شهرداری منطقه 19 تهران

تعریفی از چمن و چمن کاری

خاکبرداری با بیل مکانیکی جهت خاکریزی زراعی برای کاشت چمن

خاکریزی

رگلاژ

تسطیح

علطک زنی

ماله کشی

بذرپاشی

کود پاشی

ابیاری روزمره

عکسهایی از چمن وچمن کاری



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

گزارش کارآموزی ساخت پنجره (شرکت رنگین پروفیل کویر)


گزارش کارآموزی ساخت پنجره (شرکت رنگین پروفیل کویر)

قیمت:30000ریال

موضوع :

گزارش کارآموزی ساخت پنجره (شرکت رنگین پروفیل کویر)

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فهرست مطالب

فصل اول : معرفی پنجره

- پنجره چیست ؟

- آلومینیوم چست؟

- آلومینیوم در دنیا

شکوفایی صنعت آلومینیوم در خاورمیانه

احداث بزرگترین کارخانه آلومینیوم جهان

- درب و پنجره های آلومینیومی

فصل دوم : معرفی شرکت رنگین پروفیل کویر

- تاریخچه

مساحت کارخانه در شاهرود و وضعیت ساختمانی دفتر مرکزی در تهران

- تجهیزات و دستگاه

- انواع محصولات تولیدی

- پروژه های انجام شده

پروژه های دولتی

بیمارستانها

مسکونی

- سیستم درب و پنجره های گرمابند (Thermal break)

- برنامه های طرح توسعه

فصل سوم : تحلیل رقابتی صنعت درب و پنجره سازی آلومینیوم

- کالاهای جایگزین در صنعت درب و پنجره سازی آلومینیوم

چوب

PVS

معایب پنجره های PVS ,UPVC

آهن

تهدید رقبای جدید

فصل چهارم : استراتژی بازاریابی

- اهداف اصلی

- سهم تولید کنندگان داخلی

- سنجش عمر محصول در شرکت رنگین پروفیل کویر

- نگاه آماری به فعالیت سه ساله اخیرشرکت رنگین پروفیل کویر در داخل کشور



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید