طرح توجیهی نبات و آبنبات
موضوع :
طرح توجیهی نبات و آبنبات
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
چکیده :
نبات و آبنبات یکی از ساده ترین شیرینیها جهت مصرف میباشند. هم از نظر مصرف در مراسم و جشنها و نیز از لحاظ پزشکی نیز در بعضی موارد افت فشار در بیماران، سادهترین راه برای بهبود حال مریض مصرف نبات میباشد. در عین حال از لحاظ قیمت نیز بسیار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ تنوع در طعم نیز بسیار متنوع میباشد. از دیگر موارد مصرف نبات میتوان به طعم دهی به دیگر موارد غذایی اشاره کرد و در طعم شیرینی جات و کیکها از پودر نبات و آبنبات میتوان استفاده کرد.برای نبات و آبنبات مانند تمام مواد غذایی که از لحاظ مصرف وسعت زیادی دارند، میتوان کالاهای جایگزین دیگری در نظر گرفت، مانند انواع شکلاتها، تافیها و دیگر شیرینیجات که در بازار مصرف موجود باشد. اما هیچ یک از مواد غذایی خود با توجه به شرایط سادة تولید نبات و آبنبات و تنوع در تولید و سهولت در امر تأمین مواد اولیه جایگزین این دو محصول نخواهند بود و همواره این محصولات در بازار مصرف جایگاه ویژهای برای خود دارند.
طرح توجیهی تولید انواع کابینت ام دی اف (MDF)
قیمت:80000ریال
موضوع :
طرح توجیهی تولید انواع کابینت ام دی اف (MDF)
ظرفیت سالیانه: 2000 متر مربع در سال
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه :
با توجه به کاربرد محصولات در دو گروه کلی خانگی و اداری تقسیم بندی می شوند. در هر دو گروه محصولات به صورت کالای نهایی مصرف می شود. کابینت و کتابخانه در مصارف خانگی و میزاداری ، کتابخانه و فایل در بخش اداری به کار میروند MDF روکش شده) به دلیل خواصی چون مقاومت در برابر ) استفاده از محصولات ساخته شده ازرطوبت و خش در مصارف مذکور گسترش یافته است به طوری که در حال حاضر رقیب عمدهای برای محصولات فلزی و چوب طبیعی می باشد.همچنین الگوی مصرف خانگی و اداری از استفاده محصولات فلزی به محصولات چوبی و عمدتا MDF تغییر یافته است ، به طوریکه در منازل و اداره ها کابینت های MDF محصولات ساخته شده از. MDF رواج یافته است. محصولات دکوراسیون اداری-تجاری-مسکونی،کمد دیواری،کابینت آشپزخانه و.)خود را علاوه بر جنس "mdf می توان از جنس "لترون"و"نئوپان با توجه به خواست مشتری انجام داد (هر چند بعلت عدم برخورداری این مواد از کیفیت مناسب و موردتائید نمی باشد و در عین حال باهدف تشویق مصرف کنندگان به خرید و استفاده از محصول باکیفیت کیفیت مواد اولیه و کیفیت تولید سعی در ارائه بهترین محصول می باشیم.
فهرست مطالب :
بررسی اقتصادی
معرفی محصول
معرفی مجری
جداول
هزینه های سرمایه گذاری طرح
جزئیات هزینه های سرمایه گذاری
زمین
ساختمان ها
تاسیسات
ماشین آلات
اثاثه اداری
هزینه های پیش بینی نشده
سرمایه در گردش
مواد اولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد
پیش بینی درآمد حاصل از فروش محصولات
محاسبه نقطه سربه سر
طرح توجیهی احداث کارخانه یخ
موضوع :
طرح توجیهی احداث کارخانه یخ ( ظرفیت 5400 تن )
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه :
یخ در زندگی بشر جایگاه ویژه ای دارد، در اغلب منازل کارگاهها و کارخانه ها و مراکز صنعتی و رستورانها و بیمارستانها و غیره ... نیاز به مصرف آن دارند، برای مسافرین نیز به منظور مطلوبیت مانند نوشابه و آب آشامیدنی در فصول گرم سال مصرف ویژه ای دارد، در مصارف صنعتی جهت نگهداری مواد غذایی برای کوتاه مدت کاربرد خاص خود را دارا خواهد بود، زیرا امکانات ایجاد سردخانه و وسایل سردکننده بعلت گرانی مقرون به صرفه نیستند. در چنین مکانهایی تنها راه نگهداری مواد غذایی در کوتاه مدت در پناه یخ خواهد بود نظیر فروشگاههای سیار فروش مرغ و ماهی و مواد کیسه ای حمل و نقل دار و نظایر آن نیاز مبرم به یخ دارد بویژه مسافران که امکانات سرد کننده به همراه ندارند نیاز شدید به یخ خواهند داشت . به همین منظور احداث واحدهای یخ سازی در مکانهای مختلف کشور ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد
طرح توجیهی جمـعآوری شـیـر (word)
موضوع :
طرح توجیهی جمـعآوری شـیـر ( ظرفیت 8/5 تن در روز )
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمــه :
جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده میشد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی میشود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب مینماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر میتواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.در این میان ، نکته قابل تامل ، حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا مصرف نهایی آن است به طوریکه ضمن جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به مصرف کننده پیشگیری شود. هدف ارائه کنندگان این طرح ، جمع آوری شیر ، حمل به محل اصلی واحد و سردسازی آن برای حمل نهایی به کارخانه های پاستوریزاسیون شیر میباشد که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز میباشد و همچنین زمینه اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر را فراهم میآورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت میباشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید.
نمونه سوالات پیام نور رشته روانشناسی با جواب نیمسال دوم 92-93
موضوع :
نمونه سوالات پیام نور رشته روانشناسی با جواب نیمسال دوم 92-93
فرمت فایل : PDF
بیش از 1060 سوال تستی و تشریحی به همراه پاسخ نامه
1- نام درس
2- کد درس
3- کلید سوال