موضوع :
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه
کودکان بین 2 تا 6 سالگی ، در مقایسه با نوباوگان و کودکان نوپا ، زمان بیشتری را دور از خانه و والدین سپری میکنند. طی 30 سال گذشته ، تعداد کودکانی که به کودکستان یا مهدکودک میروند، افزایش یافته است. این روند عمدتا به علت افزایش چشمگیر مشارکت زنان در نیروی کار است. در حال حاضر ، مادران 67 درصد از کودکان پیش دبستانی شاغل هستند. کودکستان ، برنامهای است که هدف آن بالا بردن سطح رشد کودکان 2 تا 5 ساله است و بر تجربههای آموزشی تاکید میوزد.در مقابل ، مهدکودک ، انواع تدارکات برای سرپرستی فرزندان والدین مشاغل را در بر میگیرد و این تدارکات در خانه کودک ارائه میشوند. بررسیها نشان میدهد که والدین ، اغلب کودکستان را به مهدکودک ترجیح میدهند. بسیاری از کودکستانها ، ساعت کار خود را از نیمه وقت به تمام افزایش دادهاند تا به نیازهای والدین شاغل پاسخ دهند. وظیفه یک مهدکودک خوب فقط این نیست که کودکان را در غیاب والدینشان ایمن نگهدارد و آنها را خوب تغذیه کند. مهدکودک باید مانند یک کودکستان کارآمد ، تجربیات آموزش با کیفیت عالی برای کودکان فراهم آورد.برنامههای کودکستانها متنوع است، که از مراکز کودک محروم تا معلم محور در نوسان هستند. در کودکستانهای کودک محور ، معلمان فعالیتهای گوناگون را ارائه میدهند که کودکان میتوانند از بین آنها انتخاب کنند و قسمت عمده روز ، در بازی آزاد هدف میشود. در مقابل ، کودکستانهای تحصیلی ، معلمان برنامه را تنظیم کنند. در این کودکستانها ، به کودکان حروف الفبا ، اعداد ، رنگها ، شکلها ، مهارتهای تحصیلی را از طریق تکرار و تمرین ، آموزش میدهند و بر بازی تاکید نمیشود.
فهرست مطالب
تحقیق فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی
موضوع :
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تاریخچه :
تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلولها توسط صافیهای غشایی به قرن گذشته بر می گردد . جداسازی آنزیمهای پروتئینها در مقیاس آزمایشگاهی بوسیله غشاء نیمه تراوا با دیالیز انجام میپذیرفت . به دلیل کسل کننده بودن و نیاز به مدت طولانی در این روش تلاشی جهت بکارگیری آن در مقیاس صنعتی برای جداسازی مواد کلوئیدی و تغلیظ صورت نمی پذیرفت تکامل و توسعه فراپالایش در مقیاس صنعتی پس از اکتشاف غشاهای نامتقارن اسمیتریک به وسیله لئو و سوری- جان در سال 1962 پدید آمد . هر چند اهداف این دو نفر تولید غشاهایی برای نمک زدایی آب دریا به طریقه اسمز معکوس بود
فهرست مطالب
تاریخچه
مقدمه
غشاها
دسته بندی غشاها
تقسیم بندی غشاخهابراساس مواد سازنده
حفره ها از نظر اندازه
اندازه حفرات غشاهای مختلف
انواع فرایند های غشائی
ویژگیهای مورد لزوم غشاء
مدلهای غشائی
گرفتگی غشاء و روش مقابله با آن
انواع گرفتگی غشاء
گرفتگی غشاء در صنایع لبنی
گرفتگی غشاء طی عملیات فراپالایش آب پنیر
پروتئینها
گرفتگی غشاء توسط آب شستشو
پیچیدگی های عملی
خط تولید کارخانه پنیر پگاه
پیشرفتهای احتمالی آینده
موضوع :
ربات تعقیب مسیر خورشیدی (پاورپوینت )
فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش)
فهرست مطالب
ربات تعقیب مسیر خورشیدی
تعریف ربات
انواع ربات
ربات تعقیب خط
ربات تعقیب مسیر چیست؟
قسمت های مختلف یک رباط
آناتومی ربات
اجزای اصلی یک ربات
عملگر ها
سیستم انتقال نیرو
حسگر ها
کنترلر
منبع تغذیه
پتانسیومترها
حسگر تعیین رنگ ( سیاه و سفید)
فاصلهیاب مادون قرمز
سنسورها در ربات تعقیب خط
سنسور مادون قرمز
موتور DC
موتورهای DC دو ویژگی بسیار مهم دارند
تعریف باتری
محل نصب باتری
میکروکنترلر:
بلوک های داخلی میکرو کنترلر
آی سی ۱۲۹۸:
شکل ظاهری
شماتیک
چیدمان سنسورها و نحوه وصل شده به پورت میکرو
نحوه ی تعریف پایه های سنسور
کل برنامه میکرو
موضوع :
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه
در واقع جزء اصلی یک عطر اسانس آن است در فارسی به هرترکیبی که بوی خوبی دارد و در فراورده های مختلف غذایی، بهداشتی و آرایشی به عنوان معطر کننده و طعم دهنده به کار می رود اسانس می گویند!! اما اگر به ریشه این لغت نگاه کنیم در واقع essence به معنی اساس و پایه میباشد. زمانی جهان فلسفه و علم کیمیاگری معتقد بود گیتی از چهارعنصر(essence) آب، باد، خاک وآتش تشکیل شده. بعدها ارسطو آسمان را که ether نام داشت را به عنوان یک عنصر پنجم یا quint essence معرفی کرد و اجزاء با رایحه دلنشین رو از جنس آسمان خواند از آن زمان به این ترکیبات نام” کنت اسنس” وسپس” اسانس” نام دادند اسانسها ترکیبات معطری هستند که در اندامهای مختلف گیاهان یافت میشوند، به علت تبخیر در اثر مجاورت هوا در حرارت هوا در حرارت عادی، آنها را روغنهای فرار یا اتری یا اسانسهای روغنی مینامند.اسانسها به طور کلی بیرنگ هستند، بخصوص هنگامی که تازه تهیه شده باشند ولی در اثر مرور زمان به علت اکسیداسیون و رزینی شدن رنگ آنها تیره میگردد. برای جلوگیری از این تغییرات باید اسانسها را در مکان خنک، خشک، ظرفهای سربسته و پر، از جنس شیشه نگهداری نمود.اسانسها در الکل محلول و به میزان کمی در آب حل میشوند. ساختمان شیمیایی آنها مخلوطی از استرها، آلدهیدها، الکلها، متنها میباشند. به صورت خوراکی اسانسها به عنوان دسته موادی که اثر تحریکی ملایم روی مخاط دهان و جهاز هاضمه دارند مصرف میشوند، به طوریکه ایجاد گرما، همچنین زیاد شدن بزاق میکنند، دفع آنها از ریهها، پوست و کلیه میباشد مصرف بعد از غذای آنها به عنوان ضد نفخه و برای برطرف کردن ناراحتیهای معده و نفخه رودهای و همچنین برای عوارضی که در اثر خوردن مسهل به وجود میآید مفید میباشد. همچنین به عنوان بخور برای ناراحتیهایی که در دستگاه تنفسی بوجود میآیند مصرف دارند.اسانسها در تماس با پوست ایجاد تحریک و قرمزی مینمایند. به طوری که ابتدا یک احساس گرما و سوزش میدهد که با بیحسی خفیف موضعی همراه میباشد. به این دلیل عنوان محرک جلدی در التهابات مزمن و آرام کردن دردهای عصبی درمایتسمی به کار برده میشوند، باید دانست که امکان ایجاد حساسیت وجود دارد. بنابراین برای جلوگیری از ایجاد تاول باید احتیاط کامل به عمل آید. اسانسهای روغنی به عنوان طعم دهنده داروها و غذاها نیز مورد استفاده قرار میگیرند. اسانسها بسته به نوع تیرههای گیاهی ممکن است در اندامهای ترشحی مانند کرکهای غدهای، لولههای اسانسی وجود داشته باشند. اسانسها ممکن است مستقیماً توسط پروتوپلاسم به وسیله تجزیه مواد رزینی غشاء سلولها یا از هیدرولیز بعضی از گلوکزیدها حاصل شوند. در گیاهان تیره کاج اسانسها ممکن است در تمام سلولها وجود داشته باشند.
فهرست مطالب
مقدمه
اهداف کارخانه اسانس ایران
تارخچه شرکت صنعتی اسانس ایران
روغن های اسانس معطر
اسانس ها
خواص فیزیکی اسانس ها
شیمی اسانس
طبقه بندی اسانس ها
مشخصات اسانس ها
روش های تهیه اسانس ها
عوارض جانبی اسانس ها
عطر ها
بوی عطر ها
منابع عطر ها
مواد شیمیایی صناعی
فنیل اتیل الکل
الکل سینامیل
ترپینئول
آلدئید امیل سیانامیک
استر ها
برخی مواد مصرفی در تهیه اسانس ها
بنزآلدهید
سیترال
سیانامیل آلدهید
سیانامیل استات
بنزیل استات
یوجینول
اتیل بنزوات
اتیل آنترانیلات
اتیل کابریلات
اتیل سینامات
اتیل پروپیونات
آویشن
گل بابونه
بادام تلخ
برگاموت
پرتقال
دارچین
لیمو
نعناع
آزمایشات کنترل کیفی اسانس
الف ) تعیین وزن مخصوص
ب) تعیین ضریب شکست
ج) تعیین PH
عطر سازی
چند نکته مهم در عطرسازی
پیوست
منابع
سیستم خرید و انبارداری شرکت تجهیزات ایمنی راهها (پروژه مالی)
موضوع :
سیستم خرید و انبارداری شرکت تجهیزات ایمنی راهها (پروژه مالی)
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه :
سازمان یک پدیده اجتماعی است که از همکاری گروهی افراد با به کارگیری تجهیزات و وسایل و امکانات برای دستیابی به هدف یا هدفهایی مشترک تحت ضوابط خاص و نظم و ترتیب تشکیل شده است . نتیجه کار سازمان به صورت تولید کالا یا ارائه خدمت به جامعه عرضه می شود . عوامل یا منابع تولید به عنوان ورودی یا درون داد به صورت نیروی انسانی ، ابزار و ماشینها ، مواد ، روشها و مدیریت در سازمان گرد یکدیگر جمع می شوند تا ستانده یا محصول به صورت کالا یا خدمت ارایه شود .سازمان در عین حال خود مصرف کننده است و مصارف و نیازهایی دارد نظیر مواد ، لوازم یدکی ، لوازم مصرفی و سازمان به عنوان یک سیستم ( نظام ) از اجزای مختلفی تشکیل شده است
فهرست مطالب :
پیشگفتار
فصل اول : کلیات
تاریخچه شرکت
انبارها
کدینگ
نحوه ورود و خروج کالا از انبار
فرمهای مورد استفاده در انبارهای شرکت تجهیزات ایمنی راهها
انبارگردانی
فصل دوم : شناسایی انبار
مقدمه
هدف و اهمیت انبارداری
انبار و انواع آن
انبارهای سازمانهای تولیدی و صنعتی
موجودیهای انبار ( انواع انبار )
محل سازمانی و تشکیلات داخل انبار
مشخصات انباردار
اهم وظایف انباردار
رعایت اصول ایمنی و حفاظت در انبار
انبار اسقاط یا انبار لوازم فرسوده
واحد کنترل انبار یا کنترل اقلام
فصل سوم : طبقه بندی کالاها ، کدگذاری و تنظیم کالاها در انبار
طبقه بندی کالاها
محاسن طبقه بندی کالاها
خصوصیات طبقه بندی صحیح
مبانی طبقه بندی کالاها
کدگذاری کالاها
ضرورت و شرایط کدگذاری
خصوصیات یک نظام کدگذاری صحیح
علل استفاده از نظام کدگذاری
روشهای کدگذاری
کدگذاری بر اساس طبقه بندی کالاها
کد میله ای ( خط نما )
استقرار کالاها در انبار
چیدن و استقرار کالاها در انبار
استفاده از حداکثر فضای انبار
وسایل کار در انبار
نظامهای خروج کالا از انبار
روشهای انبارکردن کالا
فصل چهارم : نظام نظارت بر انبار
وسایل و ابزار نظارت بر عملیات انبار
دفاتر انبار
کارت انبار
کاردکس حسابداری
مهمترین کارتهای انبار
طراحی نظام اطلاعاتی برای انبار
نتایج حاصل از استقرار نظام صحیح اطلاعاتی انبار
وظایف اطلاعاتی انباردار
طراحی فرمهای انبار
نمودار حرکت فرمها
تعریف فرم
فرمهای مورد نیاز انبار
گردش عملیات در سیستم تدارکات
دریافت و صدور کالاها
روشهای اجرای کار در انبار
عملیات حسابداری خرید و انبار
روشهای درخواست و دریافت کالا از انبار
روشهای صدور و درخواست خرید و ورود کالا به انبار
روش برگشت کالا به انبار
فصل پنجم : نظام نظارت بر موجودی
استقرار نظام نظارت بر موجودی جنسی در سازمان
هدف و فواید نظارت بر موجودی
اهمیت و فواید نظام نظارت بر موجودی
دسته بندی کالاهای مختلف
ارزش یابی کالاها
هزینه های مربوط به موجودی
نظام موجودی صفر
فصل ششم : شیوه های ریاضی نظارت بر موجودی
شیوه های ریاضی نظارت بر نظام موجودی
عوامل مؤثر در تعیین موجودی
انبارگردانی
فصل هفتم : نحوه انبارگردانی در شرکت تجهیزات ایمنی راهها
مقدمه
انبار
تقسیم انبار
سیستم انبار
فرمهای مورد استفاده در انبار
نحوه ورود جنس به انبار
نحوه خروج جنس از انبار
نحوه نگهداری موجودی حساب کالا در انبار
کدینگ ( شماره کالاهای انبار )
حفاظت فیزیکی از انبار
انبارگردانی
جمع آوری برگه های شمارش
لیستهای مغایرت
نحوه انبارگردانی
منابع و مأخذ
پیوست